Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

KuPS & LähiTapiola Kumppanipäevä

01.06.2017

KuPS ja LähiTapiola Savo järjestivät keskiviikkona 31.5. Kumppanipäevän yhteistyökumppaneilleen JJK-KuPS -ottelun yhteyteen.

Aamupala BowlD1nerissa

Päivä alkoi aamupalalla ja päävalmentaja Jani Honkavaaran ottelupalaverilla Kuopion BowlD1nerissa. Ottelupalaverissa käytiin läpi illan JJK-KuPS ottelun taktiset askelmerkit.

Palaverin painopisteet olivat selvät. Kenttä tulisi olemaan haastava ja edessä olisi taistelupeli, jossa hienouksia tuskin tultaisiin näkemään.


KuPS päävalmentaja Jani Honkavaara ja ottelupalaveri

Kumppanireissu Jyväskylään

Päivä jatkui Kumppanireissulla Jyväskylään, kun Jääskeläisen Auton bussi starttasi Savon Sanomat Areenalta klo 16:30 kohti Jyväskylää.

Vaikka reissun päätapahtumana oli itse JJK-KuPS ottelu, niin peliin valmistauduttiin jo hyvissä ajoin menomatkan aikana pidetyllä futistietokisalla. Tietoa kisassa oli kiitettävästi, vaikka Tottenhamin logoa jossain visalapussa väitettiinkin kovasti Laitilan Kukon logoksi.


KuPS & LähiTapiola Savon kumppanireissulla kohti Jyväskylää

Taistelupeli

Kuten päävalmentaja Jani Honkavaara aamupalaverissa kertoi, niin kenttä oli juurikin niin haastava kuin ennakoitiin ja pelin kuva oli selkeä. Taistelua jokaisesta metristä ja sentistä haastavissa olosuhteissa.

Jyväskylästä haettiin lopulta arvokas vieraspiste 0-0- tuloksella ja paluumatkalle lähti tyytyväinen ryhmä. Enempää ei tässä pelissä ollut tarjolla, joten pisteeseen oli tyytyminen.

Jyväskylän JJK oli järjestänyt ryhmälle ottelutapahtumassa hyvät puitteet ja palvelut, joten iso kiitos Kumppanipäevään osallistujien lisäksi myös Jyväskylän suuntaan.


Harjun Stadionilla keltamustaa väriä