Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

KuPS uusi lipunmyyntijärjestelmänsä

05.04.2017

KuPS:n alkavalla Veikkausliigakaudella on toiminnassa uusi sähköinen lipunmyyntijärjestelmä. Kuopiolaisen Hurja Solutionsin kehittämä Seat4.me myyntijärjestelmää testattiin koko talvikauden ajan Suomen Cupin otteluissa ja nyt uusi palvelu saa virallisen kasteensa 17.4. KuPS-FC inter -ottelussa.

Tavoitteena tehostaa ennakkolippujen myyntiä
Jatkossa lipunmyynnissä pyritään suosimaan ennakkolippujen ostamista. Uuden järjestelmän ansiosta lippujen ostaminen vaikkapa suoraan omaan puhelimeen tai sähköpostiin on helppoa.

Lipun saa ostettua toki jatkossakin ennen peliä Savon Sanomat Areenan portilta, mutta ennakkoon ostetun lipun saa reilusti edullisempaan hintaan kuin portilta. Ennakkolipun ostaneet pääsevät jonottamatta suoraan ottelutapahtumaan ja näin ruuhkia lipunmyynnissä saadaan portilta vähennettyä.

"Tavoitteena on ollut jo kauan aikaa saada siirrettyä lipunmyyntiämme etupainotteiseksi. Meiltä on kuitenkin puuttunut kokonaisvaltainen järjestelmä, jolla olisimme tämän toteuttaneet. Nyt kun saimme Hurja Solutionsin Seat4.me -järjestelmän käyttöömme, niin ennakkolippujen ostaminen on helpoin ja edullisin tapa hankkia KuPS:n otteluun lippu. Halvin lippuhan on tietenkin pitkässä juoksussa edelleen kausikortti, mutta nyt myös lipunmyyntimme on sillä tasolla, että asiakkaamme saavat siltäkin osin laadukasta palvelua", KuPS:n lipunmyynnistä vastaava Juuso Hartikainen kertoo.

Ennakkolippu edullisin
Lipunmyynnin uudistumisen myötä ennakkolippujen myyntiä on helpompi seurata sähköisen järjestelmän ansiosta. Uuden järjestelmän käyttöönoton myötä lippujen hinnoissa tapahtuu jonkun verran muutoksia, mutta edelleen ennakkoon ostettu lippu on selvästi edullisempi, kuin portilta hankitut liput.

"Ennakkolippujen ostaminen on tehty nyt niin helpoksi, että odotamme lipunmyynnin siirtyvän yhä enemmän siihen suuntaan. Pyrimme ohjaamaan asiakkaitamme siihen suuntaan myös pitämällä ennakkolippujen hintaa selvästi edullisimpana", Hartikainen selvittää ennakkolipunmyynnin tavoitetta.

Osta liput tästä
KuPS:n kauden kotiavaukseen voi ostaa jo ennakkoon lippuja KuPS:n lipunmyyntijärjestelmän kautta tai toimistolta Savon Sanomat Areena, Kaartokatu 6.
 

KLIKKAA KUVAA JA OSTA ENNAKKOLIPPU

KuPS - FC Inter
Veikkausliiga
17.4.2017
Savon Sanomat Areena

Pääsyliput alk. 13€