Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Laitahyökkääjä Ilmari Niskanen upotti HJK:n upealla volley-osumallaan

21.04.2018

"Maalinteon jälkeen oli todella euforinen fiilis"

Hyökkääjä Ilmari Niskanen ratkaisi upealla tavalla lauantaisen HJK-ottelun. Niskanen viimeisteli todella hienon volley-osuman laitapuolustaja Luis Carlos Murillon nappikeskityksestä, kun 82 peliminuuttia oli takana ja lauantai-ilta päättyi riehakkaisiin keltamustiin voitonjuhliin nimekkään ja mahtavan Klubin kotiluolassa.

"Fiilis oli ihan sanoinkuvaamattoman mahtava. Murillolta tuli loistokeskitys ja se oli hyvä viimeistely, liu'uin tilanteeseen ja pallo meni sinne minne pitikin. Sen jälkeen suoraan omien fanien eteen tuulettamaan. Oli euforinen fiilis! Se oli hieno hetki ja tärkeä maali. Hyvällä hetkellä tuli tärkeä maali ja kyllä oli huippufiilis", maalintekijä iloitsee upean onnistumisensa johdosta.

"Jokainen pelaaja taisteli hyvällä asenteella ja antoi kaikkensa"

Kuopiolaisten voittotili aukesi komealla ja ansaitulla tavalla. "Todella hyvin me onnistuttiin. Me puolustettiin kurinalaisesti ja jokainen pelaaja taisteli hyvällä asenteella ja antoi joukkueelle kaikkensa. Loistoesitys kaikilta.  Meillä oli vielä Ats Purjeen ja Abdalla El Saidin ylärimaosumat minun ja Sakun maalien lisäksi", Niskanen muistutti.

Energinen laitahyökkääjä haluaa saada lisää hienoja onnistumisia alkaneen liigakauden aikana. "Tämän kauden ensimmäinen liigaosuma helpotti omaa oloa. Maalitili on nyt avattu, tähän se ei saa jäädä. Tottakai itseluottamus aina kasvaa onnistumisten johdosta", Ilmari toteaa.