Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Lapsille oma VIP-alue Kuopion Palloseura - HJK-peliin

10.09.2019

Tervetuloa tutustumaan iloisen touhupisteen toimintaan !

Lapset ovat tärkeitä ja heille halutaan tarjota parasta, eli lapset ovat VIP. Tämän havainnon tehtyään Kuopion Palloseura päätti rakentaa lapsille aivan oman VIP-tilan KuPS-HJK-peliin.

Tarjolla tekemistä ja herkkuja

VIP tarkoittaa luonnollisesti pelin seuraamisen ohella lisäetuisuuksia. KuPS:n lasten vipissä onkin tarjolla makuaistia hellimään mehua ja erilaisia pieniä herkkuja. Energiaa voi suunnata mielenkiintoisiin touhuihin, kuten kannatusräikän tekemiseen ja tarkkuusfutikseen. Luvassa on siis hyviä makuja, ääntä ja energiaa.


“Jalkapallo kuuluu kaikille ja ottelutapahtumat ovat kokonaisuuksia, joista haluaisimme kaikkien nauttivan. Toivommekin, että mahdollisimman moni lapsi saisi mieleenpainuvan muiston käynnistään KuPS:n pelissä”, kertoo Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen.

Lasten VIP aukeaa tuntia ennen peliä

Lasten VIP aukaisee ovet tuntia ennen pelin alkua, jolloin myös touhut alkavat. VIP-palvelut ovat käytössä aina pelin loppumiseen saakka. Lasten VIP on tarkoitettu alle 14-vuotiaille ja leikkiminen tapahtuu vanhempien vastuulla. Alle 6-vuotiaiden lasten kohdalla olisi suotavaa, että mukana olisi myös aikuinen.

Lasten VIP ei maksa extraa

Kuopion Palloseuran yhteistyökumppani Grano keskittyy sisältöjen tuottamiseen ja heille sopiikin erinomaisesti Lasten VIPin mahdollistaminen. Lapsilta ei siten peritä normaalin pääsymaksun lisäksi VIP:iin pääsystä erillistä maksua, vaan lapsen tarvitsee vain tulla paikalle ja siitä se sitten lähtee.