Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: FC Haka - KuPS lauantaina klo 14.30

24.01.2020

Kuopion Palloseuran kilpailukausi 2020 alkaa Valkeakoskella

Kuopion Palloseura pelaa lauantaina tämän sarjakauden ensimmäisen virallisen kilpailullisen ottelunsa. Veikkausliigaan noussut FC Haka ja hallitseva Suomen mestari KuPS kohtaavat Suomen Cupin alkulohko B:n ensimmäisen kierroksen ottelussa, joka pelataan Tehtaan kentällä kello 14.30 alkaen. RUUTU-palvelu televisioi cup-ottelun suorana lähetyksenä.

Kova ottelu tulossa nousijan kotinurmella

KuPS-joukkue on valmistautunut huolellisesti omaa cup-avaustaan varten. Uusi valmennustiimi johtaa nyt kuopiolaisjoukkueen peliä ensi kertaa virallisessa kilpailullisessa ottelussa. Päävalmentaja Arne Erlandsen odottaa kovaa ottelua nousijajoukkueen kotinurmelle.

”Tämä on ensimmäinen ottelu myös Hakalle. He ovat nousijajoukkue liigaan ja haluavat näyttää kaikille. Tulee kova peli. Odotan näkeväni pelaajiltamme samaa kuin edellisessä ottelussa eli sitä, mitä on harjoiteltu näkyisi pelissä. Me lähdemme tietenkin tavoittelemaan positiivista lopputulosta”, Erlandsen toteaa.

”Paras mahdollinen valmistautuminen on tehty”

KuPS on pelannut tarvittavan määrän erilaisia harjoituspelejä erilaisia vastustajia vastaan. Lauantaina alkavasta Suomen Cupin lohkovaiheesta tulee varmasti tiukka taistelu jokaisesta sarjapisteestä.

”Odotan innolla ensimmäistä virallista peliä. Tammikuun aloitus lyhentää pre-seasonin normaalia lyhyemmäksi, mutta paras mahdollinen valmistautuminen on tehty peliä varten ja tarpeellinen ennakkotieto on saatu. Me harjoittelemme hyvin joka päivä ja toivon sen näkyvän pelissä. Ottelu on aina vastaus sille, onko harjoituksissa tehty asioita oikein. Me haluamme parantaa peliämme joka päivä niin yksilötasolla kuin joukkueenakin”, Erlandsen muistuttaa.