Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Kuopion Palloseura - HJK lauantaina 15.2. klo 14.30

14.02.2020

Kuopion Palloseura taistelee Suomen cupin välieräpaikasta

Kuopion Palloseura pelaa lauantaina jälleen oman kotiyleisön edessä. Ohjelmassa on Suomen Cupin puolivälieräottelu, jossa vastustajana on maineikas ja kova Helsingin Jalkapalloklubi. Ottelu alkaa Lippumäen hienossa jalkapallohallissa kello 14.30. Pääsylippu peliin maksaa kaikilta viisi euroa, voimassaolevalla KuPS-kausikortilla 2020 saa vapaan sisäänpääsyn.

Hyvällä energialla tuplamestaria haastamaan

Lauantaisen cup-ottelun voittaja etenee jatkoon cupin välieriin neljän parhaan joukkueen joukkoon. Lippumäen hallissa taistellaan tarvittaessa jatkoaika ja lauotaan rankkarikilpailu jatkopaikan ratkaisemiseksi. Ottelussa on kovat panokset ja vastustaja on viime kauden liiga- ja cupmestari. Erittäin tiukka voimainkoitos on siten tulossa.

”Hyvän pelin me saamme tähän saumaan. Nyt kaikki näkevät, mikä on taso Suomen parhaassa joukkueessa. Tämä ottelu on pelaajillemme iso näytön paikka ja nyt kaikki näkevät, missä me menemme. Tämä on tosi hyvä peli tähän ajankohtaan”, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala pohtii Klubi-ottelun asetelmia.

KuPS lähtee peliin haastajan asemasta. Sairastelut ovat harventaneet harjoitusvahvuutta tällä viikolla ja pelaajia on ollut paljon poissa riveistä. Hyvä kokoonpano saadaan kuitenkin kasaan lauantaiksi.

Vahvalla itseluottamuksella tulosta hakemaan

”Voitto on tavoitteemme keinolla millä tahansa. Tämä on tämän vuoden ensimmäinen peli, jossa tulos on nyt isommassa arvossa. Haastajina me lähdemme hakemaan tulosta ja uskon, että itseluottamuksemme on korkeampi kuin viime vuonna. Hyvä vastus annetaan”, Ojala lupaa.

”Intensiivisesti on tehty hommia harjoituksissa ja pelattu joka viikonloppu. Harjoitusolot ovat nyt parantuneet merkittävästi viime vuodesta ja sen ansiosta me olemme saaneet paljon enemmän merkitystä tammi-helmikuulle. Me voimme nyt pelata enemmän paremmissa olosuhteissa nimenomaan täällä Kuopiossa ja olemme saaneet sitä kautta enemmän arvokasta informaatiota”, päävalmentaja korostaa.

Toppari Mckenzie Grossman ei pysty pelaamaan HJK-ottelussa loukkaantumisen johdosta. Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat ovat järjestyksessä, mutta harjoituksissa saatu alaraajavamma pitää pelaajan toistaiseksi poissa otteluista.