Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: KuPS hyökkää sunnuntaina kohti kotivoittoa

30.09.2016

Sarjapaikastaan taisteleva FC Inter saapuu vastustajaksi

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntai-iltana Savon Sanomat Areenalla. 30:nnen sarjakierroksen kotipelissä kohdataan FC Inter kello 18.30 alkaen. TURO toimii illan otteluisäntänä.

Voitontahtoisella mielellä tiukkaan pistejahtiin

KuPS-joukkue lähtee sunnuntaiseen kotipeliinsä voitontahtoisella mielellä. Joukkue haluaa kiivetä sarjataulukossa mahdollisimman korkealle ja ottelusta tavoitellaan kolmea sarjapistettä oman kotiyleisön edessä.

”Pelasimme hyvän ottelun Seinäjoella, vaikka pisteitä emme siitä ottelusta saaneet. Inter-otteluun me saamme Gbolahan Salamin jälleen mukaan. Hän pystyy vahvistamaan meidän pelaamistamme viimeisellä kolmanneksella”, päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Njazi Kuqi taistelee liigan maalikuninkuudesta

FC Interin ykköstykki Njazi Kuqi on iskenyt tällä kaudella yhteensä 15 liigamaalia ja johtaa liigan maalintekijätilastoa yhdessä SJK:n Roope Riskin kanssa. Kuqi taistelee liigan tämän kauden maalikuninkuudesta ja FC Inter kamppailee tiukasti omasta sarjapaikastaan. Edessä on jälleen kova ja vaativa liigapeli.

”Interillä on ollut värikäs kausi 2016. Joukkueessa sekä taustalla on tapahtunut paljon. Tunnen vastustajan pelaajamateriaalin erittäin hyvin ja tiedostan heidän vahvuudet. Meidän on pystyttävä hyvään pallolliseen pelaamiseen saavuttaaksemme voiton tästä pelistä”, Rajamäki muistuttaa.Salamin pelikielto on kärsitty

Hyökkääjä Gbolahan Salami pääsee jatkamaan omaa maalijahtiaan. Yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt. Maalivahti Johannes Kreidl ja hyökkääjä Sasa Jovovic ovat sen sijaan poissa kokoonpanosta pelikieltojensa johdosta.