Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: KuPS metsästää Veikkausliigapisteitä Lahdesta

18.05.2017

Jani Honkavaara: ”Voitto mielessä me peliin lähdetään”

Kuopion Palloseuran värikäs ja jännittävä Veikkausliigakausi jatkuu perjantai-iltana Lahdessa. Seitsemännen sarjakierroksen ottelussa kohdataan kova kotijoukkue FC Lahti. Kello 18.30 alkavaa ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä IS-Extran ja RUUTU+:n välityksellä.
     
”Me halutaan jatkaa hyvää draivia ja fiilistä”

Perjantaina on jälleen luvassa tasaväkinen ja tiukkaotteinen liigavääntö. FC Lahti pelaa omalla kotiareenallaan aina hyvin ja vieraspisteet ovat jälleen kerran ison työn takana.

”Voitto mielessä me peliin lähdetään. Me halutaan jatkaa hyvää draivia ja fiilistä mikä joukkueessa vallitsee. Aika fyysinen ja suoraviivainen peli on varmaan tulossa, jo pelikentän kunnon takia”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara arvioi perjantaista ottelua.

Täysi pelaajarinki valmennusjohdon käytettävissä

Kuopiolaiset pääsevät jatkamaan liigakauttaan positiivisesta tilanteesta. Kaikki pelaajat ovat terveinä ja ehjänä. Iso ansio erinomaisesta asiantilasta kuuluu joukkueen espanjalaiselle fysiikkavalmentajalle Luis Anulalle.

”Fysiikkavalmennus on onnistunut kun pelaajat ovat ehjänä. Tämä on meille kauden ensimmäinen nurmipeli. Lahti pystyy voittamaan minkä joukkueen tahansa tässä sarjassa. Laadukkaita pelaajia, kotonaan kova ja vaikea voitettava”, Honkavaara toteaa. Pelikieltoja ja poissaoloja ei tällä hetkellä ole.

Savolaiselle on tulossa 100 täyteen

Hyökkääjä Saku Savolainen pelasi viikko takaperin 99:nnen Veikkausliigaottelunsa. Tasalukema 100 on tulossa täyteen perjantai-iltana Lahdessa.