Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Mitalijahti jatkuu torstai-iltana

11.10.2017

KuPS-joukkue lähtee loppusuoralle vahvassa syysvedossa

Kuopion Palloseuran menestyksennälkäinen mitalitaistelu jatkuu torstai-iltana oman kotiyleisön edessä. Rovaniemen Palloseura saapuu vastustajaksi 30:nnen sarjakierroksen kotiotteluun, joka alkaa Savon Sanomat Areenan tunnelmallisessa iltavalaistuksessa kello 18.30. Savon Sanomat toimii jännittävän illan otteluisäntänä ja RoPS-ottelu on myös Veikkauksen pelikohteena osoitteessa www.kups.fi/veikkaus

Stadionin sisääntuloportit avautuvat jo kello 17.00

Savon Sanomat Areenan sisääntuloportit avautuvat ja lipunmyynti aloitetaan torstaina poikkeuksellisesti jo kello 17.00. Stadionin VIP-tilat ja kioskimyyntipisteet ovat valmiina palvelemaan asiakkaita kello 17.00:stä lähtien.

Veikkausliigan lokakuun maaottelutauko on päättynyt ja syksyn loppusuora jatkuu jännittävistä asetelmista. Kovakuntoinen KuPS on pelannut nyt viisi peräkkäistä tappiotonta liigapeliä, joista kolme viimeisintä on voitettu. KuPS on liigan kuntopuntarissa toisena ja sarjataulukossa samoin kakkosena. Syksyn mitalijahtia jatketaan siten hyvistä asemista, kun neljä sarjakierrosta on enää jäljellä ja loppuratkaisut tapahtuvat kahden seuraavan viikon aikana.

”Pelinälkää riittää ja meillä on hyvä voitto alla”

Torstain kotipelistä haetaan jälleen voittoa oman kotiyleisön edessä. KuPS-valmentaja Jani Honkavaara uskoo joukkueen pelivireen jatkuvan edelleen vahvana.

”Pelinälkää riittää ja meillä on hyvä voitto alla Interistä. Maaottelutauko käytettiin treenaamiseen ja palautumiseen. RoPS on pelaava joukkue, joka pyrkii prässäämään ylhäältä. Heillä on ollut miehiä maajoukkuetehtävissä, joten pitää ottaa huomioon se minkälaisen pelitaktiikan he valitsevat. RoPS-joukkue on jonkin verran muuttunut viime kohtaamisestamme, RoPS on hyvä joukkue ja heilläkin on voitto alla”, Honkavaara muistuttaa.

”KuPS-vartti” kertoo vahvuudesta ja tasaisuudesta

KuPS-joukkue näytti Turussa vahvaa luonnettaan nousemalla voittoon jälleen viimeisen 15 peliminuutin aikana. KuPS-varttia voidaan pitää joukkueen pelillisen vahvuuden ja tasaisuuden ilmentymänä.

”Hyvät tulokset kertovat siitä, että me olemme vahvoja ja tasaisuus on löytynyt otteisiin. Voitot ovat tuoneet lisää itseluottamusta. Nyt alkaa loppurutistus. Loppukaudella ratkaisee se, kuinka hyvin keskittyminen pysyy olennaisissa asioissa. Meidän pitää nauttia nykyhetkestä ja keskittyä siihen täysillä. Oma peli on kaikista tärkein”, päävalmentaja muistuttaa. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään, puolustaja Sebastian Sorsa on sivussa RoPS-pelistä.