Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Mitalin väri ratkeaa lauantaina Kemissä Sauvosaaren stadionilla

27.10.2017

Kuopion Palloseura pääsee hopeajahtiin täydellä miehistöllä

Kuopion Palloseuran onnistunut mitalijahti huipentuu huomenna lauantaina Kemissä. Kuopiolaisseuran historian 16:nnen pääsarjamitalin väri varmistuu Sauvosaaren stadionilla pelattavassa sarjakauden 2017 päätösottelussa, jossa kohdataan PS Kemi kello 14.00 alkaen. Viimeisen sarjakierroksen jännitysnäytelmän pääsee katsomaan livenä IS-Extran ja RUUTU+:n kautta ja Kemi-ottelu on myös Veikkauksen pelikohteena osoitteessa: www.kups.fi/veikkaus

            

Ansaitut mitalijuhlat hienon kauden päätteeksi

KuPS-joukkue on pelannut kokonaisuudessaan hyvän sarjakauden ja JJK-kotivoitto varmisti kuopiolaisille ansaitun mitalisijoituksen kolmen parhaan joukossa. Joukkueessa on vallinnut vapautunut tunnelma mitalisijoituksen varmistuttua. Tämän viikon harjoitukset on vedetty läpi normaalin tehokkaasti ja viimeiseen otteluun lataudutaan huolellisesti. Joukkue matkustaa Kemiin jo perjantaina ollakseen huippuiskussa lauantaina ja viimeisessä sarjapelissä käytetään viimeisetkin voimanrippeet mitään säästelemättä.

”Joukkueessa on ollut vapautunut tunnelma nyt kun tulos saatiin tästä kaudesta. Hyvältä on tuntunut treenata ja nyt on viimeinen peli edessä”, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Fyysistä taistelua luvassa haastavissa oloissa

Kuopiolaiset pääsevät hopeajahtiin täydellä miehistöllä. Puolustaja Nikko Boxallin yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja toppari pääsee jälleen pelaamaan Kemissä. Poissaoloja ei näillä näkymin ole.

Lauantaina on jälleen luvassa kova liigakoitos. Omasta sarjapaikastaan taisteleva PS Kemi ei anna kenellekään mitään ilmaiseksi.

”Fyysinen peli tulee varmasti. Tulee varmaan samantapainen kamppailu kuin Tammelassakin: tulee vahvaa kaksinkamppailupelaamista. Olot sen sitten määrittävät, millainen peli tulee. Kemi on hyvä puolustava joukkue, joka iskee mielellään vastaan. Heillä on laadukkaita pelaajia, tulosta ei ole kuitenkaan saatu. Pelaajamateriaali on kuitenkin riittävä”, Honkavaara muistuttaa.