Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Mitalitaistelu huipentuu perjantai-iltana

19.10.2017

Kuopion Palloseura ja JJK iskevät yhteen sähköisessä derbyssä

Kuopion Palloseuran menestyksennälkäinen mitalijahti jatkuu perjantai-iltana Savon Sanomat Areenalla. Tämän sarjakauden viimeisessä kotiottelussa kohdataan kova paikallisvastustaja JJK kello 18.30 alkaen. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas toimii tunteikkaan paikallispelin otteluisäntänä ja JJK-ottelu on myös Veikkauksen pelikohteena osoitteessa: www.kups.fi/veikkausYllätysvalmis JJK antaa erittäin kovan vastuksen

Perjantain pelissä ratkotaan isoja asioita ensi vuotta varten. Sarjakakkosena oleva KuPS taistelee mitalista ja europaikasta, hännillä oleva JJK taistelee omasta sarjapaikastaan. Vahvassa syysvireessä oleva JJK venyi kotonaan maalittomaan tasapeliin Ilveksen kanssa ja kukisti viime kauden mestarijoukkueen IFK Mariehamnin 1-0. Taistelutahtoinen JJK-joukkue ei tule antamaan kuopiolaisillekaan mitään ilmaiseksi.

KuPS haluaa omalle kotikaudelleen kunniakkaan päätöksen oman kotiyleisön edessä. ”Meillä on hieno mahdollisuus voittaa jotain. Voittaminen perjantaina vaatii meiltä hyvää suoritusta. JJK on ollut kauden lopussa vahvempi kuin kauden alussa. JJK on pelaava joukkue ja joukkueessa on hyviä yksilöitä. Ongelmia on ollut aika paljon puolustuspäässä, nyt he ovat saaneet sen pitämään hyvin ja he ovat pitäneet nollan kahdesti peräkkäin”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Värikäs ja tunteikas jalkapallonäytös on jälleen luvassa

Kuopion Palloseuran ja JJK:n keskinäiset paikallispelit ovat olleet säännönmukaisesti hyvin värikkäitä ja tunteikkaita näytöksiä. Kuopiolaiset saapuvat kentälle harmillisesta Ilves-tappiosta sisuuntuneena. Kaikki liikenevä voimavara laitetaan nyt peliin kauden loppuhuipennuksen ollessa menossa, eikä mitään enää säästellä kahden viimeisen sarjakierroksen aikana.

”Täysillä pitää mennä joka tilanteeseen. Helppoa peliä ei tule ollenkaan. Ilves-pelin pettymyksestä me olemme päässeet yli ja tilanne säilyi samana, meidän pitää edelleen voittaa JJK”, päävalmentaja muistuttaa. Puolustaja Nikko Boxall on nyt yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa varoitustilin tultua täyteen Tampereella.