Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

OTTELUENNAKKO: Naisten Suomen Cup: ONS - KuPS tänään klo 16.00

19.01.2019

Kuopion Palloseuran naisten joukkue aloittaa virallisen kilpailukautensa Oulussa

Kuopion Palloseuran uusi naisten edustusjoukkue pelaa tänään historiansa ensimmäisen virallisen kilpailullisen ottelunsa. Uusi KuPS-joukkue aloittaa tämän talven Suomen Cupin ottelut Oulussa kohdaten ONS:n. Cup-ottelu pelataan Arina Areenassa kello 16.00 alkaen.

Innokas KuPS-joukkue on valmis ensimmäiseen testiinsä

KuPS, ONS ja Jyväskylän Pallokerho pelaavat samassa cupin alkulohkossa, jossa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät cupin jatkopeleihin, jotka pelataan kevään aikana. Kuopion Palloseuran naisten joukkue joutuu pelaamaan talven cup-ottelunsa vieraskentillä, sillä otteluita ei saa pelata Kuopio-hallin kuluneella pelialustalla.

KuPS-joukkue matkustaa Ouluun cup-avaukseen odottavin ja toiveikkain mielin. Koossa on nimekäs ja vahva pelaajaryhmä. Talven harjoituskausi on edennyt hyvin ja joukkueen tämänhetkinen osaamistaso nähdään tämän illan ensimmäisessä kilpapelissä.

Ojala: ”Me teemme kaikkemme voiton eteen”

”Tunnelma on odottava. Niin hyvin me olemme valmistautuneet kuin olemme pystyneet. Peli näyttää, missä me menemme. Vuoden ensimmäistä ottelua on aina hieman vaikea arvioida, me olemme niin valmiita kuin vain voi olla. Pelaajat odottavat pelikauden alkua innolla”, päävalmentaja Ollipekka Ojala toteaa.

Kuopiolaiset lähtevät voittamaan jokaista otteluaan ja tavoitteena on edetä cup-lohkossa kahden parhaan joukkoon ja sitä kautta jatkopeleihin.

”Talven harjoituskausi on mennyt positiivisesti, vaikka poissaoloja on ollutkin. Tyytyväinen olen joukkueen tekemiseen, pelaajat ovat tehneet hyvää työtä harjoituksissa. ONS:n ikärakenne on kuten meillä, joukkue on nuori ja innokas. He pelaavat kotonaan rohkeasti ja me lähdemme Ouluun haastajina. Kaikkemme me teemme, jotta voitto olisi mahdollinen”, päävalmentaja sanoo.