Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Poliisi on mukana torstai-illan UEFA Liigan jalkapallo-ottelussa Kuopiossa

30.07.2019

UEFA Europa League: Kuopion Palloseura - Legia Warszawa to 1.8. klo 19.00

Poliisi seuraa tulevana torstaina 1.8.2019 UEFA Eurooppa Liigan ottelua KuPS - Legia Warszawa Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Poliisi turvaa osaltaan ottelun häiriöttömän kulun ja puuttuu tarvittaessa käyttäytymiseen, joka ei kuulu jalkapallo-otteluun.

Eurooppa Liigan ottelun järjestelyt poikkeavat joiltakin osin normaaleista Veikkausliigan otteluista, joten peliä katsomaan tulevien on syytä varata riittävästi aikaa pelipaikalle saapumiseen. Poliisin tapahtumaorganisaation johtaja komisario Markus Taskinen suosittelee: "Jos ei ole pakko tulla omalla autolla niin suosikaa julkisia kulkuneuvoja, pyöräilyä tai tulkaa paikalle kävellen. Mikäli tulet paikalle autolla, niin noudata liikenteenohjaajien merkkejä ja ohjeita", Taskinen jatkaa.

Poliisi on valmistautunut sulkemaan Kaartokadun tieosuuden Areenan portilta Keihäskadulle, mikäli liikenteen turvallinen sujuminen sitä vaatii. "Me turvaamme tapahtuman, joten nauttikaa te ottelusta, jollaisia Kuopiossa on harvemmin tarjolla", Taskinen kiteyttää.

Poliisi tiedottaa otteluun liittyvistä tapahtumista 1.8.2019 reaaliaikaisesti Itä-Suomen poliisin twitter-tilillä @poliisiIS ja kuvia tapahtumasta jaetaan Instagram.com/poliisi_is -tilillä sekä facebook.com/PKpoliisi.