Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Puolustaja Babacar Diallo saapui keskiviikkona joukkueen mukana Kuopioon

01.03.2019

Huipputoppari liittyy jälleen Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen riveihin

Huippupuolustaja Babacar Diallo on saapunut Kuopioon. Pelaajan viisumiasiat saatiin järjestymään asianmukaiseen kuntoon ja puolustaja pääsi matkustamaan tämän viikon keskiviikkona samalla lennolla KuPS-joukkueen mukana Turkista Kuopioon. Toppari pelasi KuPS:ssa kaksi erinomaista liigakautta 2015 - 2016 ja palaa tuttuun kaupunkiin positiivisin odotuksin.

"On hienoa olla jälleen täällä ja tunnelma on hyvä. Pelasin täällä kaksi kautta ja niistä vuosista jäi minulle hyvät muistot. Toivottavasti tämä vuosi on parempi. Joukkueessa on muutamia tuttuja pelaajia jäljellä", puolustaja toteaa.

"Joukkueen yhteishenki on vahva"

Kuopion Palloseuran liigaryhmä leireili kaksi viikkoa Turkissa. Diallo matkusti viime viikonloppuna kotimaastaan Senegalista Turkkiin ja pääsi seuraamaan muutaman päivän ajan läheltä KuPS-joukkueen harjoittelua paikan päällä erinomaisissa olosuhteissa. Babacar piti näkemästään.

"Näin Turkissa paljon hyviä asioita. Joukkue pelaa hyvää jalkapalloa ja liikuttaa palloa hyvin. Puolustus on vahva ja hyökkäyksessä on paljon potentiaalia.Tärkeintä on, että joukkueen yhteishenki on vahva. Se toivottavasti auttaa meitä hyviin asioihin tämän kauden aikana", puolustaja toivoo. Hän liittyy nyt KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja jatkaa tiivistä valmistautumistaan kohti lähestyvää Veikkausliigakautta 2019.