Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Puolustaja Sebastian Sorsa voitti KuPS-joukkueen kapteeniäänestyksen

28.03.2017

”Nöyrin mielin otan kunnian vastaan”

Puolustaja Sebastian Sorsa valittiin Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen kapteeniksi KuPS-joukkueen sisäisen äänestystuloksen perusteella. Kokenut Veikkausliigapelaaja on valmis kantamaan vastuuta KuPS-kipparin vaativassa tehtävässä.

”Nöyrin mielin otan kunnian vastaan. Varsinkin näin ulkopaikkakuntalaisena on vielä isompi vastuu käyttäytyä esimerkillisesti ja toimia joukkueen ja valmennuksen välissä yhdistävänä tekijänä”, Sorsa sanoo.

”Olin HJK:n kapteenistossa jäsenenä parina vuotena ja viime vuonna HJK:n ykköskapteeni”, puolustaja muistuttaa.

Hyvästä lähtötilanteesta alkavaan Veikkausliigakauteen

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkue valmistautuu alkavaan liigakauteen pelaamalla tällä viikolla kaksi harjoituspeliä Savon Sanomat Areenalla. Kapteenin mielestä Veikkausliigakauteen päästään hyvästä lähtötilanteesta.

”Joukkue on pysynyt ehjänä. Se on tärkeätä. Joukkue on kunnossa ja viimeinen terävyys me yritetään saada tämän viikon kahdessa treenipelissä. Usko tekemiseen on kova ja tavoitteena on lähteä parantamaan viime kaudesta”, kapteeni toteaa. "Seba" toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Turon kummipelaajana.