Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

RUUTU-palvelu tarjoaa kirjautuneille katsojille vapaan viikonlopun 26. - 28.10.

24.10.2018

Kirjaudu palveluun, näet maksutta Kuopion Palloseura mitalikamppailun Maarianhaminasta

Perjantaina 26. lokakuuta alkaen kaikki Ruudun maksuton ja maksullinen sisältö siirtyy kirjautumisen taakse. Kirjautuminen on täysin ilmaista ja Ruudussa on entiseen tapaan tarjolla runsaasti maksuttomia sisältöjä. Kirjautumisen ansiosta Ruutu pystyy tarjoamaan paremman ja personoidumman käyttäjäkokemuksen ja osuvampaa mainontaa katsojille.
Kirjautumismuutoksen myötä Ruudussa vietetään avointa viikonloppua. Kirjautunut käyttäjä näkee kiitoksena kaikki Ruudun sisällöt ilmaiseksi ja ilman mainoksia 26.-28. lokakuuta. Tämän ansiosta on mahdollista päästä katsomaan maksutta myös Kuopion Palloseuran tämän kauden viimeinen Veikkausliigaottelu Maarianhaminasta.


Kuopion Palloseuran menestyskausi huipentuu lauantaina Maarianhaminassa.

Veikkausliigan huippujännittävä pelikausi 2018 päättyy tämän viikon lauantaina 27.10. Kuopion Palloseuran tiivis mitalijahti saa loppuratkaisunsa kello 15.00 alkaen, jolloin kova kotijoukkue IFK Mariehamn ja KuPS iskevät yhteen päätöskierroksen kiihkeässä jännitysnäytelmässä. Suora lähetys Wiklöf Holding Areenalta alkaa kello 14.45.

 

Lauantain ottelun panoksena on pronssimitali ja paikka eurokentille kesäksi 2019. Menestyksennälkäinen KuPS-joukkue haluaa päättää hienon sarjakautensa voitokkaasti ja edessä on luja kamppailu arvokkaista sarjapisteistä. Jännittävää jalkapalloviikonloppua kaikille keltamustan kannattajille, Banzai !!