Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

SM-sarja: KuPS A - FC Espoo A 90 min 2-2 (0-1)

25.09.2016

KuPS A taisteli sarjataulukon viidennelle sijalle

A-nuorten SM-sarjakausi 2016 päättyi tänään. Kuopion Palloseura taisteli viimeisessä sarjapelissään 2-2-lopputuloksen sijoittuen sarjataulukossa viidenneksi. Roope Kuosmanen viimeisteli lopussa komean tasoitusmaalin ja pelikausi päätettiin positiivisissa tunnelmissa.

Loistavalla asenteella viimeiseen sekuntiin asti

"Tämä ottelu kuvastaa ja kertoo joukkueestamme. Jalkapallo on mielestäni asennepeli, nytkin taisteltiin viimeiseen sekuntiin saakka ja se on loistavaa. Viides sija tapeltiin tällä pisteellä. Yleisilme, pelaamisen, haluamisen ja tekemisen meininki oli hyvä loppuun asti", KuPS-valmentaja Janne Kasurinen iloitsi.

Kiitettävä arvosana pelaajille ja taustoille

"Joukkue ansaitsee koko sarjakaudesta kiitettävän arvosanan. Meillä lienee sarjan nuorin joukkue, varmasti kaikkein nuorimmasta päästä ainakin. Kentällä on ollut joka pelissä 7-8 kappaletta 98-ikäluokan pelaajaa, heiltä erinomainen suoritus. Iso kiitos myös joukkueen taustoille ja huollolle, kaikki ovat toimineet ammattimaisesti ja on ollut kiva ja ilo olla mukana valmentamassa tätä joukkuetta", Kasurinen kiittelee. 

Maalit:
- 29 min oma maali 0-1
- 53 min Samu Happonen 1-1
- 58 min Jonas Lindström 1-2
- 84 min Roope Kuosmanen 2-2

KuPS A: Felix Ferahyan, Roope Kuosmanen, Erik Hyvärinen, Otso Korhonen, Elias Palpatzis, Teemu Roponen (46 min Ossi Rantanen), Jaakko Hanhineva, Juuso Siimento (72 min Janne Ekonsalo), Samu Happonen (78 min Eero Haikonen), Teemu Viljakainen, Konsta Uurtio