Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Studio Alex T. hemmotteli naiskatsojat

13.10.2017

KuPS ja parturi-kampaamo Studio Alex T. järjestivät Kuopion kaupunginteatterin naishenkilökunnalle hemmotteluillan KuPS-RoPS -ottelun yhteyteen.
 
Ennen ottelua ryhmä kokoontui jo iltapäivällä Studio Alex T:n tiloihin. Parturi-kampaamossa naisille oli luvassa kaksi tuntia hiushemmottelua, seurustelua ja pientä purtavaa. Hemmottelun jälkeen naisille järjestettiin kuljetus Savon Sanomat Areenalle, jossa ryhmä pääsi seuraamaan KuPS-RoPS -ottelua Areenan VIP-tiloista. Itse ottelu päättyi tasan 1-1 kauden ennätysyleisön (4432) edessä ja kaupunginteatterin ryhmä oli varsin tyytyväinen naisten hemmotteluiltaan.
 
Ryhmässä mukana ollut Kuopion kaupunginteatterin markkinoija Satu Laitinen nautti yksinomaan naisille järjestetystä jalkapallon ja hiusmuotoilun yhdistelmästä.
 
"Studio Alexilla oli erittäin mukavaa olla hemmoteltavana ja samalla kuunnella asiantuntevaa tietoutta hiuksista ja kampauksista. Myös itse futispeli oli mielenkiintoinen, varsinkin kun osa porukasta oli pelissä ensimmäistä kertaa paikalla", Laitinen kertoo.
 
KuPS:n markkinointipäällikkö Tero Taipale on tyytyväinen Studio Alex T:n kanssa vuosien saatossa kehitettyyn konseptiin.
 
"Toteutamme tämän tempauksen kahdesti joka vuosi. Tämä on luonteva tapa tehdä yhteistyötä parturi-kampaamoalan ammattilaisen kanssa ja saada samalla yhteistyökumppaneidemme kohderyhmästä varsinkin naiset tutustumaan KuPS:n ottelutapahtumaan", markkinointipäällikkö Taipale valottaa konseptin sisältöä.