Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Subway Kansallinen Liiga: Kuopion Palloseura - HJK 2-1 (1-1)

29.08.2020

Mestarijoukkue HJK kukistui kiihkeässä huippupelissä

Kuopion Palloseura hankki upean voiton lauantaisesta kotipelistään. Viime vuoden mestarijoukkue HJK kukistui 12:nnen sarjakierroksen jännitysnäytelmässä maalein 2-1. Maalitykki Gentjana Rochi viimeisteli kaksi osumaa ja kiihkeä ottelu päättyi kuopiolaisten riemukkaisiin voitonjuhliin.

Rochi viimeisteli tämän kauden 11. ja 12. liigamaalinsa. Koko joukkue taisteli leijonan lailla yltäen tämän kauden parhaimpaan peliesitykseensä.

"Aikaisemmin tällä kaudella me emme ole pystyneet isoja kukistamaan, nyt pystyimme. Tämä on kauden makein voitto ja ensimmäisen puoliajan peli oli meiltä varmasti ylivoimaisesti kauden parastamme. Me olimme selvästi parempia. Välillä tietenkin joutuu aina puolustamaan ja sekin me osataan", KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala iloitsi.

Joukkue ansaitsee kiitettävän arvosanan lauantaisesta esityksestään. "Me pelasimme tänään hyvin ja nyt tuli tulostakin. Me osaamme nyt toimia johtoasemassakin niin, ettei vastustaja tule enää toista kertaa tasoihin. Se on kehittynyt tosi paljon. Me tulemme olemaan vahvoja syksylläkin ja tätä samaa meidän pitää jatkaa peli kerrallaan", Ojala toteaa.