Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Tähtihyökkääjä Gentjana Rochi jatkaa ensi kaudella Kuopion Palloseurassa

30.09.2019

Kuopion Palloseura on käyttänyt pelaajasopimukseen sisältyneen option

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on käyttänyt hyökkääjä Gentjana Rochin (25) pelaajasopimukseen sisältyneen option ja Rochi jatkaa siten kuopiolaisjoukkueen riveissä myös pelikaudella 2020.

Koossa yhteensä jo lähes 50 maalia Naisten Liigassa

Makedonialainen Rochi siirtyi Kuopion Palloseuran riveihin talvella 2019 PK-35 Vantaan menetettyä liigalisenssinsä. Suomessa hyökkääjä ehti ennen KuPS-siirtoaan pelata JyPK:n riveissä 42 ottelua, joissa syntyi peräti 39 maalia. Kaudella 2018 Rochi voitti Naisten Liigan maalikuninkuuden 20 osumalla. Maalitehtailu on jatkunut myös Kuopiossa ja Rochi on Kuopion Palloseuran sisäisen maalipörssin ykkönen yhdeksällä liigamaalillaan.

”Uskon vahvasti, että ensi kaudella saadaan hänestä kaikki potentiaali irti”

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Ollipekka Ojala pitää erittäin tärkeänä, että työntekoprosessi Rochin kanssa jatkuu myös ensi kaudella.

”Hän on nyt sen kaikista raskaimman työvaiheen tehnyt, kun on niin fyysisesti, taktisesti kuin psyykkisesti sisällä siinä mikä meidän tapa toimia on. Hän on nyt monella tapaa valmiimpi pelaaja ja urheilija kuin keväällä. Uskon vahvasti, että ensi kaudella saadaan hänestä kaikki potentiaali irti, koska nyt hän pääsee olemaan myös koko pre-seasonin täällä. Hän on välillä pysäyttämätön pallon kanssa, näitä vahvuuksia me olemme pyrkineet jalostamaan monipuoliseen joukkuepelaamiseen ja tulevan talven aikana saamme varmasti viimeisetkin palaset paikoilleen. Tarkoitan esimerkiksi sitä, että tarvitsemme häntä boksissa kun hyökkäämme, emme sivurajalla”, Ojala kommentoi Rochin ensimmäisestä pelikautta Kuopiossa.

”Persoonana hän on oikeanlainen meille, erittäin sosiaalinen ja arvostaa yhdessä tekemistä joukkueen kanssa. Hän on tuonut mukanaan päivittäiseen tekemiseen lisää vaatimustasoa. Arvostan hänen kykyään ottaa palautetta vastaan ja kaikesta voi nyt aistia sen, että hän haluaa kehittyä yksilönä ja menestyä joukkueen kanssa”, Ojala toteaa.