Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Tänään on jälleen Kuopion Palloseuran PELIPÄEVÄ !!

13.01.2017

Kuopion Palloseura pääsee tänään pelaamaan vahvalla kokoonpanolla

Kuopion Palloseuran Veikkausliigamiehistö pelaa tänään tämän vuoden ensimmäisen ottelunsa. KuPS matkustaa Helsinkiin ja kohtaa harjoituspelissä HIFK:n kello 14.00 alkaen, pelipaikkana on Talin halli.

Egwuekwe ja Salami ovat jälleen mukana

Kuopiolaiset pääsevät pelaamaan ottelun vahvalla ja lähes parhaimmalla kokoonpanollaan. Tähtipelaajat Azubuike Egwuekwe ja Gbolahan Salami saapuivat Kuopioon tiistaina ja kaksikon on tarkoitus pelata tämän iltapäivän ottelussa. Liigajoukkue alkaa vähitellen olla lopullisessa koostumuksessaan pelikautta 2017 varten, ainoastaan ykkösmaalivahdin pelipaikka on toistaiseksi vielä auki.

Kolme uutta KuPS-debyyttiä toteutumassa

Kolmella uudella KuPS-pelaajalla on tänään mahdollisuus toteuttaa oma KuPS-debyyttinsä. Puolustajien Sebastian Sorsan ja Nikko Boxallin sekä keskikenttäpelaaja Ville Saxmanin on määrä päästä pelaamaan ensimmäinen ottelunsa keltapaitojen riveissä. Puolustaja Johannes Kytilä lähtee sen sijaan U17-maajoukkuematkalle Minskiiin ja keskikenttäpelaaja Saku Leppänen menee lauantaina KuFun mukaan, kaksikko ei siten pelaa HIFK-ottelussa.

Hyvä valmistava peli Suomen Cupia varten

HIFK-ottelussa päästään hiomaan pelillisiä kuvioita ensi viikolla alkavaa Suomen Cupia varten. Ensimmäinen kotiottelu on edessä tasan viikon kuluttua. ”Haemme tällä ottelulla pelituntumaa Suomen Cupin avauspeliä varten. Jaamme peliaikaa tasaisesti, jotta näemme, mitä pelaajat ovat omaksuneet ensimmäisen kahden viikon aikana”, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.