Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Tervetuloa kausikorttiostoksille perjantaina 23.11, hyödynnä Black Friday-etu

22.11.2018

Perjantaina saat hankittua Gold-kausikortin mahtavalla 70 euron alennuksella !

Kuopion Palloseuran kausikorttimyynti kaudelle 2019 alkaa huomenna perjantaina 23.11. Myynti käynnistetään mahtavalla Black Friday-kampanjalla, eli voit lunastaa itsellesi Gold-kausikortin peräti 70€:n  alennuksella kampanjahintaan 210€.  Alennettu hinta on voimassa AINOASTAAN PERJANTAINA 23.11. ja kausikortin voi lunastaa itselleen joko Kuopion Palloseuran toimistolta kello 10.00 - 17.00 tai osoiteesta www.kupstore.fi puoleenyöhön saakka.

UUTUUS! Kaudella 2019 Kuopion Palloseuran kausikortilla on vapaa pääsy myös uuden naisten edustusjoukkueen otteluihin, joihin lukeutuvat sekä Suomen Cupin että Naisten Ykkösen ottelut. Kausikortilla pääsee totuttuun tapaan Kuopion Palloseuran miehen edustusjoukkueen Veikkausliigaotteluihin sekä Suomen Cupin otteluihin. Gold-kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus myös kesän 2019 euro-otteluihin.

Kausikorttien hinnat ovat porrastetut ja kausikortin hankkiminen on huomattavasti halvempaa, kun sen tekee nyt vuoden 2018 puolella, sillä kausikorttien hinnat nousevat 1.1.2019 alkaen. Gold-kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa oma tuttu vakioistumapaikka vuoden loppuun mennessä, jonka jälkeen lunastamatta jääneet istumapaikat laitetaan vapaaseen myyntiin.

Kausikortin ostaja sitoutuu noudattamaan Veikkausliigan sopimusehtoja. Tutustu sopimusehtoihin tästä: http://www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot