Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Urheilutoimenjohtaja Konstantin Shipulin siirtyy Pietarin Zenitin palvelukseen

25.08.2019

Uudet työtehtävät odottavat eurooppalaisessa suurseurassa


Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtajana toimiva Konstantin Shipulin jatkaa omaa työuraansa huippuseura Pietarin Zenitin palveluksessa. Shipulin on saanut Zenitiltä kiinnostavan työtarjouksen, johon on päättänyt tarttua. Hän muuttaa Kuopiosta Pietariin jo kuluvan elokuun aikana päästäkseen aloittamaan pikapuolin uudessa tehtävässään.

Shipulin on työskennellyt kaksi vuotta kuopiolaisseuran palveluksessa toimien tärkeässä avainasemassa. Nyt uudet tehtävät odottavat eurooppalaisessa suurseurassa.

”Uusi kiinnostava työ odottaa Zenitissä. Tämä on hieno mahdollisuus. Iso kiitos Kuopion Palloseuralle ja kaikille seuran työntekijöille, kaikki on toiminut täällä hyvin. Iso erityiskiitos toimitusjohtaja Jarmo Heiskaselle koko perheeni puolesta, hänen tukensa on ollut uskomattoman hienoa ja perheeni on viihtynyt erinomaisesti täällä Kuopiossa”, Shipulin kiittelee.

”On ollut hieno kokemus saada työskennellä ulkomailla ja kantaa vastuuta. Kahden vuoden aikana KuPS on ottanut stepin eteenpäin ja toivon, että seuran kehittyminen jatkuu edelleen”, Shipulin toteaa.

Kuopiolaisseurassa on oltu erittäin tyytyväisiä urheilutoimenjohtajan arvokkaaseen työpanokseen kuopiolaisen huippujalkapalloilun hyväksi.

”Tottakai Konstantinin kaltaisen huippuosaajan menetys kirpaisee, mutta samalla pitää olla ylpeä siitä että KuPS:sta pääsee urallaan eteenpäin ja isoon positioon Zenitin kaltaiseen suurseuraan”, seuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen muistuttaa.

”Konstantinin aikakaudella olemme tehneet koko KuPS:n historiassa eniten pelaajakauppoja ulkomaisiin seuroihin. Konstantinin junailemista pelaajasiirroista voidaan nostaa esille mm. Nikko Boxallin, Urho Nissilän, Rasmus Karjalaisen ja viimeisimpänä Tony Miettisen myynnit isompiin ympyröihin. Lisäksi Konstantinin kontaktit ja osaaminen ovat olleet avainroolissa siinä, että olemme saaneet nauttia Kuopiossa sellaisten loistavien pelaajien esityksistä kuin Abdalla El Said, Luis Carlos Murillo, Vinko Soldo, Lucas Rangel jne. Näistä pelaajista osa on ollut meille jopa ilmaisia tai tuonut ison kasan rahaa kuten Abdalla MM-kisojen esiintymisillään”, Heiskanen iloitsee.

”Kaiken kaikkiaan Konstantin opetti varmasti paljon koko meidän organisaatiolle ja samalla asetti riman erittäin korkealle, kun mietimme miten paikkaamme hänen jättämänsä aukon”, toimitusjohtaja toteaa.