Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Urho Nissilä pelasi loistavan sarjakauden keltamustan riveissä

13.12.2017

”Kausi 2017 on paras pelikauteni Veikkausliigassa”

Kuopion Palloseuran keskikenttätähti Urho Nissilä pelasi loistavan sarjakauden 2017. Palloseuran oma kasvatti esitti pelikentillä erinomaisia otteita voittaen KuPS-joukkueen maalikuninkuuden yhdeksällä liigaosumallaan ja loistokausi päättyi riemukkaisiin hopeamitalijuhliin Kemissä.

Palkintosadetta ja ansaittu ensikutsu Pikkuhuuhkajiin

”Mölymäen Modric” saavutti kauden aikana parhaat arvosanat Savon Sanomien kotiottelukohtaisissa pelaaja-arvioinneissa ja kauden jälkeen hänet palkittiin vuoden KuPS-pelaajana 2017. KuPS ry valitsi Nissilän vuoden nuoreksi pelaajaksi. ”Upi” valittiin Veikkausliigan touko- ja syyskuun tähdistöjoukkueisiin ja hän pääsi pelaamaan ensi kertaa myös U21-maajoukkueessa.

Keskikenttätähti pelasi tällä kaudella 26 Veikkausliigaottelua tehoilla 9+4. ”Upi” on tyytyväinen menestyksekkääseen pelikauteensa. ”Oli tosi hieno ja onnistunut kausi. Tämä on paras pelikauteni Veikkausliigassa”, Urho iloitsee. Pallotaituri on voittanut aiemmin A- ja B-nuorten Suomen mestaruudet ja saavutti nyt ensimmäisen mitalinsa aikuisten tasolla.


"Upi" onnistui JJK-pelissä maalinteossa jo ottelun kolmannella peliminuutilla.

JJK-pelissä tämän kauden tärkein maali

Nissilä viimeisteli pelikauden aikana toinen toistaan komeampia ratkaisumaaleja. Pelikauden hienoimman liigaosuman nimeäminen vaatiikin pelaajalta hieman miettimistä.

”On aika vaikea valita yhtä. Niitä on aika monta. Ehkä se on JJK-pelin maali, se oli kauden tärkein maali kauden viimeisessä kotipelissä ja varmisti meille mitalin kun voitimme 2-1. Myös HIFK-pelin maali oli aika makea”, Nissilä arvioi omia onnistumisiaan.

KuPS lähtee tavoittelemaan hyvää liigamenestystä myös ensi vuonna. ”Varmasti tulee hieno kausi 2018. Marraskuun treeneissä meillä on ollut hyvä meininki koko ajan ja joukkue taitaa pysyä aika samanlaisena. Hyvä on lähteä ensi kauteen ja odottavin mielin uuteen pelikauteen lähdetään”, tähtipelaaja iloitsee.

Urhon Veikkausliigaura KuPS:ssa:
 
kausi ottelut maalit
2015 23 4
2016 26 -
2017 26 9