Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Uusi hyökkääjä Tuco liittyi tänään Kuopion Palloseuran pelaajavahvuuteen

02.07.2019

"Haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan hyviä tuloksia liigassa ja europeleissä"

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on hankkinut uuden hyökkääjäpelaajan loppukautta varten. Kamerunilaiskärki Ariel Thierry Ngueukam eli "Tuco" saapui viikonlopun aikana Kuopioon ja läpäisi seuran lääkärintarkastuksen hyväksytysti. Tuco harjoitteli viikonlopun aikana seuran fysiikkavalmentajan johdolla ja liittyi tänään tiistaina uuden joukkueensa pelaajavahvuuteen KuPS-pelaajiston kokoontuessa aamupäivän joukkueharjoituksiin aurinkoiselle Savon Sanomat Areenalle.

Tuco liittyi positiivisin ja odottavin mielin uuden joukkueensa riveihin. "Täällä on kaikki jälleen uutta ja erilaista. Olo on kuin olisi lapsena ensimmäistä päivää koulussa, tämä on kuitenkin futista ja normaali tilanne jalkapallossa. Tunnen suomalaisen jalkapallon olot ja systeemit aika hyvin, sillä olen pelannut täällä pitkään monta vuotta monessa eri seurassa. Futis on lopulta samanlaista kaikkialla ja Kuopioon on varmasti helppo sopeutua. Toivon että nautin ajastani täällä", hyökkääjä toteaa.

Yhteensä 142 Veikkausliigaottelua ja 43 liigamaalia

Tulivoimainen maalitykki on pelannut Suomen kentillä yhteensä 142 Veikkausliigaottelua FC Lahden, SJK:n ja Ilveksen riveissä onnistuen maalinteossa 43 kertaa. Hyökkääjä on pelannut edellisen sarjaottelunsa toukokuussa Israelissa ja aloittaa nyt tiiviin harjoittelun kuopiolaisten riveissä päästäkseen jälleen hyvälle pelilliselle ja fyysiselle tasolle.

"Odotan pääseväni näyttämään, että olen edelleen Tuco. Haluan onnistua omassa työssäni hyvin ja auttaa joukkuetta saavuttamaan hyviä tuloksia niin europeleissä kuin Veikkausliigassakin. Veikkausliiga on meille tärkeä päämäärä, tässä ei kuitenkaan ole kyse niinkään itsestäni vaan siitä että haluan auttaa joukkuetta menestymään. Se on kaikkein tärkeintä", hyökkääjä muistuttaa.