Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: FC Inter - Kuopion Palloseura 90 min 0-1 (0-0)

04.07.2018

Hyökkääjä Rasmus Karjalainen ratkaisi voiton Veritas stadionilla

Kuopion Palloseuran jännittävä Veikkausliigakausi jatkuu jälleen voitokkaissa tunnelmissa. Kova kotijoukkue FC Inter kukistettiin Turussa pelatussa 19:nnen sarjakierroksen ottelussa maalein 0-1. Hyökkääjä Rasmus Karjalainen latasi voittomaalin 62 peliminuutin kohdalla tuomitusta rangaistuspotkusta. Kuopion Palloseura nousi tasaisessa sarjataulukossa jälleen sarjakolmoseksi.

Karjalaisen kolmastoista liigamaali, Virtasen toinen nollapeli

Karjalainen viimeisteli Turussa tämän sarjakauden 13:nnen liigamaalinsa ja nousi jakamaan Veikkausliigan maalintekijätilaston kärkipaikkaa yhdessä HJK:n ykköstykin Klaussin kanssa. Maalivahti Otso Virtanen torjui tämän liigakauden toisen nollapelinsä. Virtanen oli saavuttanut tämän kauden ensimmäisen nollapelinsä 1.6. pelatussa TPS - KuPS-ottelussa.

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen palkittiin kahdella IS-tähdellä ja hanakasti laukonut Ilmari Niskanen palkittiin yhdellä IS-tähdellä. Niskanen hankki ratkaisurankin ovelalla liikkeellään ja osui ottelun aikana lisäksi kahdesti maalikehikkoon. "Se oli nätti hyökkäys, mistä rankkari tuli. Maalivahdin kierto oli hyvä ratkaisu. Ilmari pelasi hyvän pelin ja teki pelissä järkeviä juttuja", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara kiitteli.

Jere Hiltunen antoi vahvat näytöt

KuPS pelasi Turussa hyvin ansaiten maukkaan vierasvoittonsa. "Tosi hyvä peli ja kypsä esitys. Me pelattiin todella hyvä joukkuepeli ja teema toteutui vahvasti. Me onnistuimme kokonaisuudessaan toivotusti ja 0-1 on valmentajan unelmatulos. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, meillä oli kaksi tolppalaukausta. Toisella puoliajalla olisi toinenkin maali voitu tehdä", päävalmentaja totesi.

KuPS-puolustus pelasi hyvän ottelun ja sen ansiosta oma maaliverkko pysyi nyt koskemattomana kolmannen kerran tämän liigakauden aikana. "Se nimenomaan oli päivän parasta antia. Paljon oli onnistujia. Ehdottomasti hyvä voitto ja ansaittu tulos. Jere Hiltusen pelaaminen ilahdutti tänään eniten, hyvä ja kypsä peli ja vahva näyttö häneltä. Jere teki pelissä paljon hyviä valintoja", valmentaja iloitsi.