Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Honka - Kuopion Palloseura 90 min 2-1 (2-0)

16.06.2018

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen maalinteossa Espoossa

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkui lauantai-iltana pettyneissä tunnelmissa. Tapiolan urheilupuistossa pelattu 15:nnen sarjakierroksen ottelu päättyi Hongan kotivoittoon maalein 2-1. KuPS-kapteeni Petteri Pennanen viimeisteli kuopiolaisten kavennusmaalin toisen puoliajan aluksi ja Pennasen tämän kauden kuudes liigamaali jäi vierasjoukkueen ainoaksi onnistumiseksi.

Jani Honkavaara: "Kaksijakoinen peli"

Kova kotijoukkue siirtyi ensimmäisellä puolikkaalla 2-0-johtoon Hervas Salmoralin (7 min) ja Martin Gonzalezin osumilla (37 min). "Peli oli kaksijakoinen. Pelisuunnitelman mukaisesti me annettiin Hongan pitää palloa. Honka sai harmillisen unelmastartin peliin. Me annettiin halpa maali, ensin me voitettiin pallo mutta annettiin se kaverille takaisin. Yksin läpi ja siitä pilkku. Kaksi huonoa maalia me päästettiin", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara harmitteli.

Tasoa nostettiin toisella puoliajalla

Pennanen pääsi kuittaamaan heti toisen puoliajan alussa ja kuopiolaiset tulivat peliin mukaan. Enempää maaleja ei onnistuttu enää tekemään ja kotimatkalle oli lähdettävä pettyneissä tunnelmissa.

"Hyvin pe parannettiin peliä toisella puoliajalla. Saatiin alkuun maali, sitä me haettiin. Muutama sauma oli tulla tasoihin, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Tyytyväinen pitää olla siihen, miten me reagoitiin 2-0-tilanteessa. Honka oli odotetun hyvä, päästetyt maalit harmittaa eniten, ne olivat tarpeettomia. Me tehtiin pari virhettä ja niistä Honka rankaisi. Toisen puoliajan peliin olen aika tyytyväinen: me luotiin ja otettiin peli hallintaan", valmentaja sanoi.