Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Ilves - Kuopion Palloseura 90 min 0-0

17.07.2020

Kuopion Palloseura saavutti yhden sarjapisteen Tampereelta

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi 2020 jatkui perjantai-iltana yhden sarjapisteen arvoisesti. Ratinan stadionilla pelattiin tänään neljännen sarjakierroksen ottelu, joka päättyi maalittomaan lopputulokseen tasaisen kamppailun jälkeen. Maalivahti Otso Virtanen torjui Ratinassa tämän liigakauden kolmannen nollapelinsä ja KuPS jatkaa omaa liigakauttaan ilman tappioita.

Veikkausliigan sarjatilanne jatkuu erittäin tasaisena. Perjantai-illan lopputulokset nostivat FC Interin sarjataulukon kärkipaikalle ja sarjajohdossa ollut KuPS jatkaa nyt sarjakakkosena kahdeksalla sarjapisteellään.

"Tämä ei ollut samanlainen ottelu kuin Honkaa vastaan. Tilanteita ei ollut nyt yhtä paljon. Molemmille joukkueille tuli aika paljon pallonmenetyksiä, eikä kumpikaan päässyt sen johdosta kontrolloimaan peliä. Tilanteita oli vähän ja se johti maalittomaan lopputulokseen", KuPS-valmentaja Arne Erlandsen tiivisti.

"Kaksi joukkuetta pelasi tasaväkisesti. Tämä oli tiukka peli. Me haluamme olla parempia pallollisessa pelissä ja me haluamme näyttää paremmilta seuraavassa ottelussa. Ensimmäisellä puoliajalla oli muutama maalitilanne, Niitä ei ollut montaa, Ilveksellä oli myös pari tilannetta. Puolustaminen oli tänään okei. Aina tietenkin haluaa voittaa, me ansaitsimme tänään yhden pisteen", päävalmentaja jatkoi.

Kuopiolaisten Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkoiltana kotikentällä FC Lahtea vastaan. "Seuraavassa kotiottelussamme me haluamme luoda enemmän tilanteita. Joukkueena me haluamme enemmän ja me haluamme näyttää parempaa. Me haluamme pelata pallollista peliä korkeammalla tasolla", päävalmentaja totesi.