Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Ilves - Kuopion Palloseura 90 min 1-0 (1-0)

01.07.2017

Kuopion Palloseura joutui jälleen taipumaan Tammelan stadionilla

Tammelan jalkapallostadionilla pelattu 15. sarjakierroksen Veikkausliigaottelu päättyi tuttuun lopputulokseen. Kotijoukkue Ilves oli jälleen kerran yhden maalin verran vahvempi voittaen pelin 1-0. Ilves iski ratkaisuosumansa 11 minuutin pelaamisen jälkeen hyökkääjä Tucon päästyä viimeistelemään keskeltä 1-0. Tämä jäi ottelun lopputulokseksi.

Mika Hilander torjui kaikki kuopiolaistilanteet

Kuopiolaiset pelasivat hyvin luoden useita hyviä maalintekomahdollisuuksia. Parhain tilaisuus saatiin 15 peliminuutin kohdalla, jolloin hyökkääjä Ilmari Niskanen kaadettiin alueella ja pallo vietiin pilkulle. Ilves-vahti Mika Hilander otti Ats Purjeen löysän rankkarin kiinni. Hilander torjui myös kaikki muut vaaratilanteet mallikkain ottein ja kuopiolaisten ilta päättyi isoon pettymykseen.

"Me pelasimme taktisesti kuten piti"

"Kupletin juoni oli aika selvä. Jos Mika Hilander valitaan toista kertaa ottelun parhaaksi pelaajaksi meitä vastaan, se kertoo missä me epäonnistuttiin. Meillä on ollut tällä kaudella kohti Ilveksen maalia 32 laukausta ja nolla maalia. Me loimme riittävästi paikkoja ja Ats Purjeella oli kolme paikkaa hattutemppuun jo ennen taukoa", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara harmitteli.

"Pelaajilta ei enempää voisi pyytää. Me pelasimme taktisesti kuten piti ja loimme paljon hyviä tilanteita. Tilanteista ei saatu maaleja. Mistään ei vaan mene ja ei tässä voi kuin hiuksia haroa", valmentaja totesi pettyneenä.

KuPS: Otso Virtanen, Jiri Nissinen (kuvassa), Nikko Boxall, Hamed Coulibaly, Sebastian Sorsa, Ville Saxman (77 min Patrik Alaharjula), Ruben Gabriel, Ilmari Niskanen, Saku Savolainen, Joni Mäkelä (70 min Joonas Nissinen), Ats Purje (84 min Eetu Pellikka)