Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Kuopion Palloseura - FC Inter 90 min 2-0 (0-0)

10.08.2019

Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen maalinteossa riemukkaassa kärkiottelussa

Kuopion Palloseura saavutti upean kotivoiton lauantaisesta kärkiottelusta. Sarjajohdossa oleva FC Inter kukistui Savon Sanomat Areenalla maalein 2-0 loistavan toisen puoliajan ansiosta ja stadionilla päästiin viettämään riemukkaita keltamustia voitonjuhlia hienon illan päätteeksi. Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen räjäyttivät riemun kattoon ja menestyksennälkäinen KuPS-joukkue jatkaa tiivistä taisteluaan sarjataulukon kärkipäässä mitalisijoja tavoitellen

Niskanen: "Hyvä laukaus ja älyttömän hieno maali"

Niskanen viimeisteli tyylikkäällä tavalla tämän kauden toisen liigamaalinsa ja pääsi juhlimaan upeaa onnistumistaan omien fanien eteen. "Tucolta tuli syöttö, sain loistavan kosketuksen palloon ja pääsin pakin ohi. Hyvä laukaus ja älyttömän hieno maali, oli suorastaan infernaalinen fiilis päästä tuulettamaan omien fanien eteen. Maali merkitsee minulle tosi paljon ja olen tosi tyytyväinen", hyökkääjä riemuitsee upean onnistumisensa johdosta.

"Aika vahva kokonaisuus, meillä oli paljon paikkoja ja viisi-kuusi maalia olisi voitu tehdä. Aika vahva 90-minuuttinen. Otso Virtasella oli alussa yksi komea torjunta, muuten Inter jäi vähille paikoille. Peli pyöri hyvin hyökkäyspäässä, pallo liikkui ja miehet liikkuivat nätisti. Erittäin tyytyväinen esitykseen", maalintekijä riemuitsi.

Ansaitut aplodit upean illan päätteeksi

KuPS pelasi toisella puoliajalla loistavaa jalkapalloa ja kotiyleisö palkitsi joukkueen raikuvilla aplodeilla pelin päätyttyä. Päävalmentaja Jani Honkavaara kiitteli kotijoukkueen voitontahtoista ilmettä.

"Ensimmäisellä puoliajalla mentiin päästä päähän. Hyvä matsi, Inter pääsi meidän linjojen väliin muutaman kerran, me muutimme omaa prässiämme vähän alemmas ja toisella puoliajalla peli toimi tosi hyvin. Hyvin me pelasimme, meillä oli hyvä pelisuunnitelma jota pelaajat toteuttivat hyvin. Pojat hoitivat homman ja maalit muuttivat ottelun luonnetta. 1-0 vapautti peliä ja 2-0 oli upea osuma. Pojat pelasivat fiksusti ja tosi moneen asiaan on syytä olla tyytyväinen. Hyvä kokonaisuus", päävalmentaja iloitsi.

Monet poissaolot pystyttiin paikkaamaan erinomaisesti laajan pelaajaringin ansiosta ja kokoonpanosta löytyi monta muutakin onnistujaa maalintekijöiden lisäksi. "Lähtökohta peliin oli haastava. Meillä oli kuitenkin suunnitelma valmiina ja muutos oli helppo tehdä. Ville Saxman, Tommi Jyry ja Ats Purje pelasivat hyvän matsin. Onnistujia oli paljon. Tuco löydettiin viimeisestä hyökkäyslinjasta ja hän pudotteli palloja hyvin. Paketti oli kunnossa ja esitys oli hieno. Siksi meillä on iso rinki, että käytetään näitä pelaajia. Olen koko joukkueen tekemiseen tyytyväinen", päävalmentaja kiitteli.