Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Kuopion Palloseura - FC Lahti 90 min 5-1 (1-0)

25.06.2019

Lucas Rangelin johtamat keltamustat maalijuhlat Savon Sanomat Areenalla

Savon Sanomat Areenalla vietettiin tiistai-iltana keltamustia maalijuhlia. Hienosti pelannut Kuopion Palloseura syttyi erityisesti toisella puoliajalla vauhdikkaaseen esitykseen ja upotti vastustajana olleen FC Lahden suurinumeroisesti 5-1. Brassihyökkääjä Lucas Rangel johti kuopiolaisten tehokasta ilotulitusta upealla hattutempullaan, keskikenttäpelaaja Ville Saxman ja toppari Babacar Diallo osuivat kumpikin kertaalleen.


KuPS jatkaa tiivistä taisteluaan kärkisijoituksista

Sarjataulukon kärkipaikkaa jahdanneiden kuopiolaisten peli lähti vähitellen kulkemaan väkevällä tavalla ja innokas kotiyleisö pääsi herkuttelemaan hienoilla osumilla. Tiistai-illan peliesitys nousee KuPS-joukkueen tämän pelikauden parhaimpien joukkoon ja joukkue jatkaa tiivistä taisteluaan ennätystasaisen sarjan kärkisijoituksista. Hieno ilta päättyi iloisten voitonjuhlien merkeissä.

”Voittoon on aina syytä olla tyytyväinen. Hitaasti peli käynnistyi ja 3-1-maalin jälkeen peli vapautui. Me uskalsimme pelata pidempiä hyökkäyksiä ja peli selkeytyi huomattavasti. Me teimme kolme maalia erikoistilanteista, kyllä tyytyväinen pitää olla”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi upean voittopelin jälkeen.

Erittäin vahva ja toimiva joukkuekokonaisuus

Kuopiolaisten riveistä löytyi useita erinomaisia onnistujia maalintekijöiden lisäksi. Erikoistilannepelaaminen nousi isoon avainasemaan tiistai-illan pelissä.

”Me onnistuimme tänään hyvin ja siksi lopputulos on noin iso. Tulos jopa mairittelee meitä, me teimme kolme maalia erikoistilanteista. Erikoistilanteet kuuluvat peliin. Onnistujia oli paljon. Issa Thiaw katkoi hyvin, Lucas Rangel oli tehokas, Reuben Ayarna syttyi peliin ja Petteri Pennanen oli hyvä tänään. Luis Carlos Murillo oli liekeissä. Peli vapautui, ensimmäisellä puoliajalla me emme pelanneet ihan niin hyvin mutta paikkoja oli ja me saimme paljon pallonriistoja keskialueella”, päävalmentaja totesi.

”Tyytyväinen pitää olla. Meillä oli hyvä kokonaisuus tänään ja erityisesti pelin loppu oli meiltä vakuuttava. Voittoja tarvitaan lisää, tämä ei riitä. Seuraavassa pelissä HJK:ta vastaan meidän pitää olla tulta ja tappuraa”, valmentaja muistutti.