Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Kuopion Palloseura - HIFK huomenna kello 17.00

03.08.2019

Kuopion Palloseura hakee voitokasta jatkoa Veikkausliigakaudelleen

Kuopion Palloseuran värikäs pelikausi jatkuu sunnuntai-iltana jälleen kotoisan Veikkausliigan merkeissä. KuPS ja HIFK iskevät yhteen 18:nnen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa tavanomaisesta poiketen jo kello 17.00. K-kauppiaat toimivat jännittävän illan otteluisäntinä ja HIFK-ottelu on myös Veikkauksen pelikohteena.

Huomioikaa muuttunut päätykatsomojärjestely

Savon Sanomat Areenalla noudatetaan europelin jäljiltä poikkeusjärjestelyjä huomisessa HIFK-ottelussa. LähiTapiola Partners Pool-teltan puoleisesta päädystä ei pääse nyt kulkemaan normaaliin tapaan, joten aurinkokatsomoon pitää kulkea joko omasta pohjoisenpuoleisesta lipunmyyntiportista tai vaihtoehtoisesti kiertäen tulostaulun puoleisen eteläpäädyn kautta. HIFK:n kannattajat sijaitsevat tässä ottelussa poikkeuksellisesti samassa päätykatsomolohkossa, jossa Legian kannattajat olivat torstaisessa europelissä.

 

Veikkausliigan kärkisijat tähtäimessä

KuPS jatkaa menestyksekästä Veikkausliigakauttaan voitontahtoisin mielin. Kaikki keskittyminen kohdistetaan liigan loppukauteen mahdollisimman hyvän sarjasijoituksen saavuttamiseksi. HIFK nousi täksi kaudeksi jälleen Veikkausliigaan ja saapuu nyt Kuopioon yllätysvalmiilla asenteella. HIFK voitti edellisen liigaottelunsa viikko takaperin Ahvenanmaalla ja havittelee hyvää lopputulosta myös sunnuntaina Savon Sanomat Areenalta.

Keskikenttäpelaaja Ville Saxmanin yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja Saxman on jälleen valmennusjohdon käytettävissä HIFK-pelistä alkaen.