Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: SJK - Kuopion Palloseura 90 min 1-0 (0-0)

28.09.2016

Hyökkääjä Roope Riski ratkaisi voiton mestarijoukkueelle

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkui keskiviikkoiltana tappiollisissa tunnelmissa. Seinäjoen upealla jalkapallostadionilla pelattu 29:nnen sarjakierroksen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 1-0. Ottelu ratkesi 74 peliminuutin kohdalla, jolloin SJK-hyökkääjä Roope Riski pääsi etenemään vetopaikkaan ja vetäisi vasurillaan tarkasti takaylänurkkaan 1-0. Veikkausliigan hallitseva mestarijoukkue saavutti lauantaina Suomen Cupin voiton ja jatkaa edelleen liigan kärkisijojen tavoittelemista.

Mika Ääritalo: "Olisimme ansainneet ainakin pisteen"

Kuopiolaisilla oli avausjaksolla omat paikkansa, mutta viimeistely ontui. "Tasainen ja vauhdikas peli. Simo (Valakari) on varmaan eri mieltä, mutta mielestäni olisimme ansainneet ainakin pisteen, ehkä jopa kolme. Mutta tämä on maalintekopeli ja SJK teki yhden Riskin komealla yksilösuorituksella ja me ei itse onnistuttu", kuopiolaisten Mika Ääritalo sanoi.

Samoilla linjoilla hänen kanssaan oli myös päävalmentaja Marko Rajamäki, joka oli tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen tappiosta huolimatta.

"Pallollinen pelaaminen oli hyvällä tasolla"

"Oltiin vähän niskan päällä ensimmäisellä puoliajalla. Tuli ansaitusti paremmat paikat. Toisella puoliajalla SJK sai juonesta paremmin kiinni ja sai paremmat paikat. Meillä oli hetkemme ja paikat, joista olisi pitänyt laittaa sisään. Ero oli se Roope (Riski) pisti pallon verkkoon ja meiltä ei kukaan pistänyt palloa verkkoon. Periaatteessa olen tyytyväinen meidän pelaamiseen, yleisilmeeseen, pallolliseen pelaamiseen ja pyrkimykseen toteuttaa pallollista pelaamista. Kaikki oli kohdallaan, mutta SJK oli parempi", Rajamäki arvioi.