Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: SJK - Kuopion Palloseura 90 min 1-0 (0-0)

31.07.2017

KuPS-joukkue joutui jälleen kerran pettymään Seinäjoella

Kuopion Palloseura ei onnistunut saavuttamaan sarjapisteitä Seinäjoelta. Maanantai-iltana pelattu 19:nnen sarjakierroksen Veikkausliigapeli päättyi kotijoukkue SJK:n voittoon. Hyökkääjä Aristote Mboma onnistui maalinteossa 52. peliminuutin kohdalla ja 1-0-osuma jäi ottelun lopputulokseksi.

Ensimmäinen Veikkausliigavoitto jäi jälleen haaveeksi

KuPS matkusti Seinäjoelle vahvalla pelaajaryhmällä. Hyökkääjien Gbolahan Salamin ja Solomon Duahin pelikiellot olivat päättyneet ja kaksikko pääsi myös pelaamaan SJK-ottelussa. Kaivattuja onnistumisia ei kuitenkaan saatu ja ensimmäinen liigavoitto SJK:sta jäi edelleen saavuttamatta.

"Omaa peliä ei saatu rullaamaan toivotusti"

"Oli meiltä vähän heikohko peli. Ekalla jaksolla emme saaneet omaa peliä rullaamaan toivotusti. Aika ajoin me pelasimme hyvin ja Ilmari Niskasella oli siinä hyvä vetopaikka päin Aksalua. Turhia pallonmenetyksiä tuli paljon ja SJK sai muutaman paikan. Toiselle jaksolle oli tarkoitus parantaa ja parannettiinkin, oikeastaan vasta maalin jälkeen me alettiin pelaamaan kuten piti", päävalmentaja Jani Honkavaara arvioi ottelun pelitapahtumia.

"Lauantaina meidän pitää parantaa"

"Nyt tämä pitää nollata ja parantaa lauantaina. Pallollinen pelaaminen ei ollut ensi jaksolla niin hyvää kuin toivoin. Vähän turhan pitkään me pidimme palloa joissain tilanteissa. Niistä muutamista paikoista mitä me pelissä saadaan, ne pitäisi saada paremmin toteutettua. Puolustuspelaaminen oli aika ajoin todella hyvää ja välillä vähän heikompaa", valmentaja totesi.

KuPS: Otso Virtanen, Jiri Nissinen (86 min Solomon Duah), Nikko Boxall, Azubuike Egwuekwe, Hamed Coulibaly, Ville Saxman (77 min Saku Savolainen), Ruben Gabriel, Ilmari Niskanen, Petteri Pennanen, Urho Nissilä (59 min Gbolahan Salami), Ats Purje