Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: SJK - Kuopion Palloseura 90 min 1-1 (0-0)

05.08.2020

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen maalinteossa Seinäjoella

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkui keskiviikkoiltana yhden sarjapisteen arvoisesti. Seinäjoella pelattu kahdeksannen sarjakierroksen liigaottelu päättyi pistejakoon 1-1-lopputuloksella. Kuopion Palloseuran riveihin palannut keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen toimi kuopiolaisten maalintekijänä keskiviikon pelissä.

Pennanen nimettiin tänään ensimmäistä kertaa aloituskokoonpanoon tällä kaudella ja hän laukoi keltapaidat 0-1-johtoon komealla vasurilaukauksellaan, johon Urho Nissilä antoi mainion syötön (53 min). Kuopiolaisten johtoasema kesti muutaman peliminuutin, kunnes kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku josta Niko Markkula laukoi pelin tasoihin: 1-1 (59 min).

Viimeinen puolituntinen pelattiin ilman lisämaaleja ja 1-1 jäi siten ottelun lopputulokseksi. Kuopiolaisten Veikkausliigakausi jatkuu edelleen ilman tappioita: joukkue on hankkinut kahdeksalta sarjakierrokselta neljä voittoa ja neljä tasapeliä. Hyökkääjä Ats Purje pääsi pelaamaan Seinäjoella uransa 200:nnen Veikkausliigapelin.

Keskiviikkoillan lopputulokset nostivat kuopiolaiset jälleen takaisin sarjataulukon kärkipaikalle. Maalivahti Otso Virtanen esitti pelissä muutaman huippuluokan lähitorjunnan ja kovan kolhun saanut puolustaja Juho Pirttijoki taisteli esimerkillisesti ottelun loppuun saakka.

"Tämä oli vaikea ja tiukka vieraspeli. SJK oli ensimmäisellä puoliajalla parempi ja me olimme toisella puoliajalla parempia. Me johdimme 0-1, kunnes heille tuomittiin rangaistuspotku josta tuli 1-1. Tunne on siten hieman pettynyt, ansaittu piste tämä kuitenkin on. Tämä oli tiukka ottelu", päävalmentaja Arne Erlandsen totesi.

"Pelaajat tekivät hyvää joukkuetyötä toisella puoliajalla. Meillä oli pieniä vaikeuksia ensimmäisellä puoliajalla etäisyyksien kanssa, tätä saatiin muutettua toisella puoliajalla ja peli oli sen ansiosta paremmin kontrollissamme. Tämä oli meiltä hyvä vieraspeli. Me olemme tehneet hyvää työtä kotona ja aika hyvää työtä vieraissa, joten keskiarvo on aika hyvä. Me olemme tyytyväisiä kauden alkuun ja me teemme kovasti töitä jokaisessa harjoituksessa ja jokaisessa pelissä tullaksemme paremmiksi", päävalmentaja muistutti.