Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: SJK - Kuopion Palloseura 90 min 1-2 (1-0)

01.09.2018

Upeat keltamustat voitonjuhlat Seinäjoen jalkapallostadionilla

Kuopion Palloseuran menestyksekäs Veikkausliigakausi jatkui Seinäjoella voitokkaissa tunnelmissa. Kova kotijoukkue SJK kukistettiin 26:nnen sarjakierroksen hyvätasoisessa jännitysnäytelmässä maalein 1-2 väkevän toisen puoliajan ansiosta. Upea vierasvoitto nosti kuopiolaisjoukkueen jälleen sarjakolmoseksi ja huippujännittävä mitalitaisto jatkuu edelleen erittäin tasaisena.

SJK pääsi johtoasemaan puolen tunnin kohdalla, kun kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku ja Johannes Laaksonen laukoi pilkulta 1-0. Tämä jäi taukotulokseksi. KuPS-joukkue tuli toiselle puoliajalle entistäkin päättäväisemmällä ilmeellä ja puolustaja Luis Carlos Murillon keskittämä laatupallo meni puolustajan kautta SJK:n omaan verkkoon: 1-1. Vierasvoitto ratkesi kymmenisen minuuttia ennen loppuvihellystä, kun hyökkääjä Lucas Rangel runnoi pallon sisään takatolpalta: 1-2 ja Seinäjoen hienolla jalkapallostadionilla päästiin viettämään riemukkaita keltamustia voitonjuhlia ison kannattajajoukon juhliessa mukana."Hyvä ja vahva henkinen kantti ratkaisi tänään"

Kuopiolaisten pukukopissa vietettiin äänekkäitä voitonjuhlia riemukkaan lopputuloksen jälkeen. KuPS-joukkue osoitti jälleen kerran vahvaa luonnetta kovan vastustajan kotiluolassa.

"On tosi iso ja loistava voitto. Nousujohteinen suoritus ja isosti me paransimme toisella puoliajalla. Ensimmäisellä puoliajalla peli oli jotenkin vähän tahmeata, Seinäjoki piti enemmän palloa hallussaan kuin me olimme ajatelleet. Silti meillä oli hyviä paikkoja. Olen tosi tyytyväinen, meillä oli iso sydän mukana ja me puristimme voittoon", päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi hienon pelin jälkeen.

Kuopiolaisten peliesitys parani toiselle puolikkaalle ja Seinäjoelta raavittiin ansaittu voitto kovan taistelun jälkeen.

"Ensimmäinen puoliaika oli kohtuu tasainen. Toisella puoliajalla me olimme parempia. Hyökkäykset vietiin päätyyn asti ja me ansaitsimme voittaa. Hyvä puristus ja me olimme hallitsevampia toisella puolikkaalla. Meillä oli hyvä vahva henkinen kantti ja se ratkaisi tänään. Me pystymme vielä parantamaan jatkossa", valmentaja muistutti.