Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliiga: Turun Palloseura - Kuopion Palloseura 90 min 0-0

01.06.2018

Maalivahti Otso Virtanen torjui lopussa TPS:n rankkarin

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkui perjantai-iltana Turussa yhden sarjapisteen arvoisesti. 13:nnen sarjakierroksen ottelu sarjanousija Turun Palloseuraa vastaan päättyi maalittomaan lopputulokseen. Kotijoukkue TPS sai pelin lopussa rangaistuspotkun, jonka KuPS-vahti Otso Virtanen onnistui torjumaan. Virtanen torjui tämän liigakauden ensimmäisen nollapelinsä tämän kauden kuudennessa liigaottelussaan.
 

KuPS-joukkue lähti pitkälle kotimatkalleen kaksijakoisissa tunnelmissa. Tavoitteena oli saavuttaa kolme pinnaa Turusta mukaan, lopussa tappiokin oli hyvin lähellä. Virtanen torjui Tepsin pilkun loistavalla tavalla ja sen ansiosta yksi sarjapiste tuntui jotenkin tyydyttävältä saavutukselta liiganousijan kotinurmelta.

”Toinen puoliaika oli meiltä vahva”

”No, pilkun jälkeen pitää olla tyytyväinen yhteen pinnaan. Meillä oli riittävästi paikkoja voittaa tämä matsi, siksi tulos harmittaa. Tyytyväinen pitää olla siihen että saatiin yksi pinna kotiintuomisiksi, kolme piti saada. Toinen puoliaika oli meiltä vahva, ensimmäisellä oli pieniä käynnistysvaikeuksia”, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi pelin jälkeen.

Alkukauden tiivis ottelurupeama tuli päätökseensä perjantai-iltana. Valmentajan mielestä väsymys ei vaikuttanut joukkueen otteisiin TPS-pelin aikana.

”Ekalla puoliajalla nurmi oli erilainen ja peli oli erilaista. Me ei oltu pelissä mukana riittävän hyvin ja TPS oli pirteä. Me ei oltu kaikkein terävimmillämme, peli ehkä näytti vähän väsyneeltä. Toisella puoliajalla me ei oltu yhtään väsyneitä ja jalka kulki paremmin. Alussa meni vähän aikaa tottua pelaamiseen luonnonnurmella”, valmentaja totesi.