Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Veikkausliigakausi jatkuu, tänään on jälleen Kuopion Palloseuran PELIPÄEVÄ !

04.08.2019

HUOM: Tämän illan kotiottelu KuPS - HIFK alkaa jo kello 17.00

Savon Sanomat Areenalla taistellaan jälleen tänään Veikkausliigan arvokkaista sarjapisteistä. KuPS ja HIFK iskevät yhteen 18:nnen sarjakierroksen Veikkausliigaottelussa, joka alkaa normaalista poiketen jo kello 17.00. K-kauppiaat toimivat jännittävän illan otteluisäntänä ja HIFK-ottelu on myös Veikkauksen tämän illan pelikohteena.

Huomioikaa muuttunut päätykatsomojärjestely

Savon Sanomat Areenalla noudatetaan tänään poikkeusjärjestelyjä torstaisen europelin jäljiltä. LähiTapiola Partners Pool-teltan puoleisesta päädystä ei pääse nyt kulkemaan normaaliin tapaan, joten aurinkokatsomoon pitää kulkea joko omasta pohjoisenpuoleisesta lipunmyyntiportista tai vaihtoehtoisesti kiertäen tulostaulun puoleisen eteläpäädyn kautta. HIFK:n kannattajat sijaitsevat tässä ottelussa poikkeuksellisesti samassa päätykatsomolohkossa, jossa Legian kannattajat olivat torstaisessa europelissä.

Kuopion Palloseura metsästää kotivoittoa tämän illan Veikkausliigaottelusta. Kaikki jalkapallon ystävät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, liigafutis on parasta paikan päällä, Banzai !!