Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Vilkas fanituotemyynti on ylittänyt kaikki aiemmat myyntiennätykset

29.10.2019

Keltamustia fanituotteita pääsee ostamaan KuPStoren kautta

Kuopion Palloseuran fanituotemyynti on takonut uusia ennätyslukemia viimeisen viikon aikana. Fanituotteiden kysyntä lähti voimakkaaseen kasvuun heti mestaruuden varmistuttua ja tuotteita on myyty sen jälkeen suuria määriä niin verkkokauppa KuPStoresta kuin seuran toimistostakin. Tuotepakkauksia on lähetetty tilaajille päivittäin tiiviiseen tahtiin ja avuksi on hankittu lisätyövoimaa isoa postitusruuhkaa purkamaan.

Osa fanituotteista ehdittiin myydä loppuun ennätysnopeassa tahdissa ja uusia tuote-eriä on tilattu moneen otteeseen. Uudet mestaruuscollegepaidat ovat olleet erityisen haluttuja. "Myynti on todellakin ollut ennennäkemättömän vilkasta ja tavaraa on liikkunut todella paljon lyhyessä ajassa. Kysyntä ja ostoinnostus on ollut kiitettävän kovaa, kuten ennakkoon odotettavissa olikin mestaruuden ratkettua. Tuotteiden toimitusaika voi hieman venyä, me toimimme kuitenkin niin nopeasti kuin vain pystymme", seuran toimistopäällikkö Juuso Hartikainen vahvistaa.

Kuopion Palloseuran fanituotteita pääsee hankkimaan verkkokauppa KuPStoresta, jonne pääset tästä. Tervetuloa ostoksille, KuPS on Suomen mestari, Banzai !