Kuopion palloseura

Aetoo savolaesta
jalakapalloo vuuesta 1923

Voittoisa Kuopion Palloseura juhli jatkopaikkaa Vitebskin sateessa

19.07.2019

Jani Honkavaara: "Erittäin hyvä tulos, iso kiitos pelaajille"

Kuopion Palloseura juhli riehakkaasti myöhään torstai-iltana Vitebskin vesisateessa. Jatkopaikka UEFA Europa Leaguen toiselle karsintakierrokselle varmistui 1-1-tasapelin ansiosta ja edessä on seuraavaksi kova ottelupari puolalaista huippuseuraa Legia Varsovaa vastaan.

KuPS kaatoi valkovenäläisen FC Vitebskin vahvan kokonaisesityksensä ansiosta yhteismaalein 3-1 ja esiintyi torstainakin taistelutahtoisella ilmeellä rankkasateen kastelemalla raskaalla nurmella. "Me olimme kokonaisuutena parempi joukkue, se tuli nyt esille varsinkin toisella puoliajalla. Oli hankala peli raskaissa oloissa, vastustaja pelasi suoraviivaisesti, fyysisesti ja aggressiivisesti", KuPS-valmentaja Jani Honkavaara kuvaili torstai-illan huippujännittävää ratkaisuottelua.

"Ratkaisuhetkillä me olimme hyviä"

"Me pidimme pään kylmänä ja olimme ratkaisuhetkillä hyviä. Hyvä kokonaispaketti ratkaisi tämän otteluparin. Erittäin hyvä tulos, iso tavoite on saavutettu, siitä iso kiitos pelaajille. Sateen kastelema kenttä oli yllättävän hyvä ja pelattava. Olot olivat ihan OK ja pelaajat laittoivat kaikkensa likoon", valmentaja iloitsee.

KuPS-joukkue käyttää koko perjantai-päivän matkustamiseen reissaten Vitebskistä Helsingin kautta takaisin Kuopioon. Seuraava pelireissu on edessä jo ensi viikolla.

"Babacar Diallo puski hienon tasoitusmaalin Reuben Ayarnan laatupallosta. Fiilis on hyvä tottakai ja mahtavalta tuntuu. Nyt lähdetään Varsovaan nopealla aikataululla ja seuraavat ottelut tulevat eteen nopeasti", päävalmentaja toteaa.